2010-09-30
 11:07:51

Jag är beronde

Jag har den senaste tiden blivit beronde av att läsa gravidbloggar,gravidbloggar som är i slutet av graven och nära att födda. Tycker de är så himla spänande att gå in och läsa deras bloggar varje dag. Har värkarna börjat,vattnet gått?!, varför har det inte skrivit idag?! Något på G.. osv osv osv

Älskar att tänka tillbaka på min egen graviditet och när vattnet gick och hur jag gick hemma med starka värkar 36 timmar innan det vafr dags att åka in. Längtar så tills det är dags igen även fast dte får dröja ett år eller två innan jag blir gravid nästa gång. Fast hade mannen fått bestämma så hade han redan velat att jag skulle bli gravid snart igen..













Lykke vakna igår efter jag skrivit sista inlägget och panikskrek ända till 0200, vi testa precis allt men inget hjälpte.
Imorse när hon vakna så hade tand 5 och 6 tittat upp. Där har vi nog förklaringen till det hela

2010-09-29
 20:50:40

Lykke ligger och sover sedan länge tb i en...

img_2987 (MMS)

Lykke ligger och sover sedan länge tb i en himla icke snygg pyjamas. Jag väntar på mat som m är och handlar <3

2010-09-29
 17:58:22

4 sorters kakor , en misssad buss och buzzador

Idag var dte meningen att vi skulle åka in till Malmö men jag vela in i sista stund då jag inte orka framochtillbaka idag. Bestämde mig för att åka 8 min innan bussen skulle gå så missade den. Eftersom dte var mitt på dagen gick bara inte nästa buss fören en timme senare så jag tyckte inte dte kändes lönt att vänta.

Lykke sov i hela 3 timmar i vagnen ute i trädgården efter vi hade varit ute och gått. Så jag hann med att tvätta 2 maskiner och baka 4 sorters olika kakor och småstäda.

Var nere i byn hos Jessica , köpte en overall och mössa från villervalla.. Overrallen var i samma färg och mönster som Lykkes ena höstjacka. Fantasin är sådär ibland. Jessica hade lite kläder från butiken till Lykke..

Gick med i buzzador för några veckor sedan efter att ha läst de i SOfies blogg (http://jagmigminmitt.blogg.se/ )
Det första jag fick pröva var Pampers Active fit. ¨

Tycke de var tunna och hade bra uppsugningsförmåga. Läckte inte alls efter en hel natt.
Dock tyckte jag de satt alldels för högt upp och att de bli sjukt tunga och häninga så fort där var lite kiss i.
De är inget jag kommer köpa själv
2010-09-27
 17:40:26

ska

blogga snart igen .. Har bara ingen aning om vad. Fast tusen saker har hänt
2010-09-23
 10:20:38

Onsdag.

Igår komma josse,mamma och syster på besök. Innan de kom på morgonen hade jag hunnit med en massa.
Vika tvätt,sortera tvätt,tvätta,byta gardiner,rena bädda,städa och sortera ut saker som jag ska sälja på lördag när jag och Jenny ska stå på loppis.
Runt tolv kom Josse med sushi som jag varit sugen på sen 89 och en super söt Ralf Lauren body suite till Lykke. Sen kom mamma och syster med lite fika.

Vi gick in till Hörby och vägen dit var som ett litet zoo. Vi stötte på en död näbbmus( kanske något för dej Meya då du är en skrämande fetisch för döda djur ), gräshoppa, kanin, mördar sniglar och massa hundar.

Josse stanna över natten och just nu står hon och lagar lyxfrulle..


2010-09-22
 09:23:34

Blir ingen ÖF idag eftersom Lykke blivit m...

img_4896 (MMS)

Blir ingen ÖF idag eftersom Lykke blivit mega förkyld igen?! Barasådär. Snorig av tand 3&4 som snart är ute?! Hoppas hon blir frisk till babysimmet på fre

2010-09-22
 07:51:55

Ändrat

Lykke har inte varit de så jätte intresserad av att äta fast föda den senaste tiden. Så jag har testat mig lite fram och numera har jag skjutit fram hennes måltider en till en och en halvtimme , efter hon har sovit  istället för innan och hon äter så mkt bättre än innan.

Igår kom bara mamma besök eftersom mormor skulle passa en av mina kusiners hund.Jag fick mitt första migrän anfall på 18 månader som tur var mamma här och hade medcin med sig.
Senare på kvällen kom Magnus kompis Björn hit på middag , Lykke tyckte Björn var super rolig , hon log så mkt hon bara såg honom.

Idag kommer Josse på besök och hon ska stanna hela dagen och sova över här. Får se om Lykke jag går in till byn för att besök ÖF nu på förmiddagen.
2010-09-21
 07:20:00

Mamma/Mormor, Mormor/ Gammelmormor och apungen

Är fortfarande sjuk men min lilla apunge är mkt bättre och det är det viktigaste. Om en stund kommer min mamma och mormor hit på frukost och stannar här i några timmar. Hade tänkt att de skulle gå ut och gå med Lykke när hon ska sova middag så jag kan få sova lit själv med..

För nätterna så får vi inte så mkt sömn längre, det bökas,stökas och smågråter.

Lykke  har de två senaste dagarna blivit som en liten apunge hon vill helst sitta klistrad på mig, sätter jag ner henne klamrar hon sig fast runt benen och vill upp.
2010-09-20
 07:06:40

Sova

Vilken natt. För det första gick vi och la oss mkt senare än vanligt eftersom vi titta på valvakan på SVT.
Tänker inte kommentera valet något mer än att det är en katastrof att SD tog sig in och att alliansen fick majoritet.
Jag höll på de rödgröna.

Tillbaka till natten. Lykke har vaknat ex antal ggr och gnällt, bökat och skrikigt.Är framtänderna som spökar.
När jag kl 06.00 snällt fick gå upp för att byta bajsblöja märkte jag att hunden bajsat både här och där.
Vilken underbar start på dagen
2010-09-19
 18:26:54

Sjuka

Både Lykke och jag har varit sjuka i helgen. Lykke har varit hängig och snorig samt att hon har två tänder på G.
Nu är plutten mkt bättre men fortfarande snorig, jag har feber och känner mig allmänt kass.

Trots febern åkte vi in till Malmö en sväng idag för att rösta såklart . Åkte till babyland för att handla åkpåse



Blev den här fina, matchar vagnen perfekt.


Blev en snabb fika med pappa och Tina medan Lykke sov i vagnen.
2010-09-17
 08:16:52

4 timmar är bättre än inget alls

Inatt har vi fått 4 timmars sömna sammanlagt. Lykke har haft super ont i magen i natten. Så har fått massera,vaggat och gått runt. De senaste kvällarna har Lykke fått mild havre välling istället för risvälling. Tänkte att jag skulle testa det igen då hon inte reagerat på annant med havre i. Men tydligen blev det inte så bra.

Idag var tanken att vi skulle gå på babysim men det blev framskjutet en vecka, så idag har vi inget att göra. Tur är det kanske?! Vi borde nog sova lite idag och jag har massa små ärende att ta tag i.

Igår var mamma och syster här på besök ,jag och mamma gick in till Hörby så Lykke kunde få sova i vagnen. Frida stanna hemma hos oss och började riva ner tapterna i köket. Mamma köpte en liten present till mig och Magnus och jag köpte en super söt leopard dress till Lykke. Finns faktiskt några bra affärer här.

Igår när jag och Frida stod och laga biff med lök kalalr Magnus på oss. Då har han vänt ryggen till i ungefär 30 sek och Lykke har hunnit göra det här;


2010-09-16
 07:50:19

JAaa

Idag händer inte så mkt blir en hemmadag. Mamma och hennes hund kommer hit. Får se hur det går då vara hundar inte tokälskar varandra direkt.

Igår när Magnus kommit hem åkte vi in till Lund för att köpa hallmöbler så beställde två stora vita speglar till båda hallarna. Dock hitta vi inget annat men det är för att jag målat upp en bild i huvudet exat hur jag vill ha det.
Så åker nog till loppisen dag letar möbler som jag själv kan måla och fixa till som jag vill ha det.



Tapeten i lilla hallen
2010-09-15
 14:09:55

Onsdag

Idag vaknat Lykke kl 6 inga konstigheter med det. Jag sov vidare eftersom Magnus vakna och kunde ta henne till han åkte till jobbet. Efter 10 min skriker Magnus att jag måste hjälpa honom, då har blöjan läckt både kiss och bajs.
In i duschen med Lykke.
Kl nio begav vi oss in på promenad för att testa på öppna där och det var trevligt.
Efter det gick vi bort till Jessica för att ta en snabb kopp kaffe och snacka lite. Lykke fick lite kläder från hennes butik och jag handla lite ( mycket) kläder till Lykke från hennes ( mitt) favorit märke Villervalla.
När vi kom hem vakna Lykke och än en gång hade blöjan läckt. J*vla up and go. Går tillbaka till vanliga libero.

Nu ska jag försöka städa lita och jaga min vilding.

2010-09-14
 19:49:32

Idag var vi på fika hos Meya och Franke ....

img_2109 (MMS)

Idag var vi på fika hos Meya och Franke . Var meningen att vi skulle på babycafet men lykke var inte alls i form så vi hoppa det. Gick runt i stan så Lykke fick sova i någon timme.

2010-09-14
 08:06:15

Usch

Vilket hemskt vädret. Får verkligen ågest delux av det. Tur att jag har min egen lilla solstråle som skinner upp min tillvaro. Igår satt vi och kolla på resor ,blir väl en all inclusive i maj när de inte blivit för varmt.

Idag kommer tapten till den lilla hallen så ikväll blir den klar, skönt.

Idag åker vi in till Malmö för mys hos Meya och Franke och sen blir det baby cafe
2010-09-12
 17:12:33

Helgen

Har spenderats himma på lanet. Vi läs Magnus har målat,spaklat och satt upp lister. Så nu är stora hallen klar.
Sjukt skönt.Monica och Malin var precis på besök och vi planera en liten ullareds trip i november den här gången utan barn. Tar aldrig mer med mig Lykke till Ullared.





Lykke börjar bli kaxig och står nu endast med en hand
2010-09-11
 08:16:55

Borås

Igår var vi och titta på tapeter till den lilla hallen och det blev en halv galen tapet från borås tapeter. Var tvungen att övertala magnus lite. Så på tisdag kommer dem och då blir det dags att sätta upp dem.
2010-09-09
 07:28:31

Mamma så stolt

Lykke har precis gått ett helt varv runt bordet sakta sakta och väldigt försiktigt.
2010-09-08
 11:57:28

Detaljer

Huset blir finare och finare för varje dag som går. Magnus är super duktig som fixar och håller på.
Tänkte vissa små detaljer som jag tagit med moben.

















2010-09-08
 09:35:07

Hemmadag

Skulle egentligen åkt in till lägenheten och flyttstädat idag men orkar finns bara inte där.Har inte sovit så bra de senaste nätterna.Så åker in i morgon och fixar det då och då med hjälp.
Kom på att jag aldrig spenderat en dag själv i huset utan besök. Så idag blir en riktig hemma dag. tänkte lägga ut lite saker på tradera, kanske städa och sova sova.

Ikväll kommer Jenny och Annsan hit på middag,mys

2010-09-08
 08:59:17

Det finns väl gränser

http://www.sydsvenskan.se/inpalivet/article1230287/Alla-dorrar-ska-sta-oppna-for-mitt-barn.html




Vad tänker,tycker och anser ni?!

2010-09-07
 07:14:11

Åkpåse

Har börjart småkolla på åkpåsar och favoriterna är än så länge dessa två från http://www.elodiedetails.com/






ÄN så länge har jag bara hittat den översta ute i affäerna..


Idag blir det frukost hos mamma/mormor sen ska vi på babycafe med en härlig skara
2010-09-06
 14:50:26

Sitter på bussen hem. Vart på BVC och lekt...

img_8089 (MMS)

Sitter på bussen hem. Vart på BVC och lekt med Meya och Franke. Lykke har fått upp nästa 600 g på en måndag negs klump. Lykke på vägen in i morse

2010-09-06
 07:06:40

Norge

Igår spenderade vi hela dagen med Magnus syskon m familjer samt deras släkt som var på besök från Norge.
Det blev tok förälskade i Lykke-Lis namn och Lykke tyckte norska var himla roligt.
De hade med sig presenter till alla barnen. Lykke fick en larvleksak från ficher price samt pengar.
De tycker Sverige är så himla billigt och berätta att löstobak kostar 240 norska kr, helt galet.
De hade köpte en ny bil och förutom själva bilen var det tvugna att betala 200000, sjukt

Idag sak vi in till Malmö på BVC smat hänga med Franke och Meya
2010-09-04
 19:39:24

Kör på mitt tredje bloggsms.haft en underb...

img_1149 (MMS)

Kör på mitt tredje bloggsms.haft en underbar dag med shopping på tuleslund och stilrent på landet. Besök av världens bästa moster m karl

2010-09-04
 08:27:03

Jag skulle vilja

Jag är så onormalt trött. När liten vakna 6 ville jag lägga krypa ihop som en lite boll och bara sova.
Väckte Magnus och undra om han kunde ta henne, han somna om och mumla något om : ont du sova morgon lovar trött ont slut imorgon. Jaha . I den stunden blev jag såå galet arg att jag skulle vilja ta en mega stor gongong och slå det hårdaste jag kunde precis bredvid hans öra så han flyger 50 meter upp i luften och landar i en stor buske med massa nällor.

Tror jag ska dricka upp exat allt kaffe jag kan i hela huset så han inte får något när han vaknar

2010-09-04
 07:41:28

Lykke ställer sig upp mot grejer och det g...

img_1824 (MMS)

Lykke ställer sig upp mot grejer och det gör hon om om om om och om igen. Bebisar måste var grymt vältränade

2010-09-03
 22:34:27

sms

Förra inlägget var ett smsinlägg skulle mest se om det funka och det gjorde det.
Började dagen med frukost hemma hos My och lilla Edin.
Sen kom Mikael,Jessica och Nellie på middag. Nellie är 4, Lykkes kusin och hon vill hela tiden ta hand om Lykke.
Ge gröt, ta på, krypa runt med och mysa.. Så himla mysigt, tänk när Lykke är några år och har ett litet syskon att mysa med.

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med mannen
2010-09-03
 22:21:34

Funkar det?

img_0002 (MMS)

Funkar det?

2010-09-02
 21:40:31

Today

I morse åkte vi in till Malmöee för att mysa med Frankii och Meya.
Kom upp på bussen och så satt där en gubb pip när man ställer vagnen och han vägra att flytta på sig så han satt iprincip i knäet på mig och rååå glode på mig och ner i min mobil.
Varför är vissa gubbar så dryga?!

På kvällen kom Magnus kompis Johan och dotter Wilma hit åt och bara hade mys.

I morgon åker vi till Malmö igen för att äta frukost hos My och sedan besök pappa/morfar. Sitter gubben på bussen tänker jag kasta ut honom och slå hans dramaten i ryggen på honom

2010-09-02
 07:27:23

Blogg

Kom på att jag inte blogga igår. Men det var för jag lekte med min nya mob.
Någon som vet om man kan blogga via iphone?
Hur sms bloggar man?!