2011-04-29
 13:19:04

Hur kan jag ens ha ångest?

Lykkis sover middag, hon var svår att få att sova idag. Hon låg bara och tokskratta i 30 min och jag lika så,precis som om hon var övertrött och fick ett skrattanfall. Himla mysigt var det iallfall
Efter det lilla skrattanfallet var det dags för sång, öja (öra),öga och resten på bebisspråk. Lykkis är tokig i öra,öga,näsa och mun sången. Men akta er när hon börjar sjunga för hon trycker in händerna i våra ögon,öron,i näsan och munnen och när det är dags för kinden den är mjuk och rund för man en mindre lavet.
En annan favorit sång nu är hästen plopp, lille plopp lille plopp springer hon run och sjunger.
Lykke-Li sätter lille framför väldigt många ord t.ex. lille mamma,lille katt,lille plopp,lille häst och lille ovve ( vovve).



Min sångfågel utforskar gatan i sin super söta Ullaredströja, ångrade att jag inte köpte fler i större strlk för den är så himla gosig och fin. Lite fiskare över den.


I efteriddag/kväll blir det jobb för min del. Jga har riktigt ångest över att gå och jobba idag.
Hur kan jag kan ha ångest över att jobba när jag knappt jobbar?!



Nu när solen har tittat fram så innebär det massa fräknar för mig vilket är helt okej, barnsligt men samtidigt ganska sött.
Men jag har fått en miljon fräknar på min överläpp vilket ser ut som jag odlar en mindre fin pommes rand, lagom
sexigt.
Innebär detta att jag måste bleka min överläpp? För jag tänker f*n inte gå runt och se ut som jag är hälften man, hälften kvinna.

2011-04-28
 20:02:04

Hjälp jag är beroende

img_6796 (MMS)

Hjälp jag är beroende

2011-04-28
 16:28:51

Misstag

Sms inlägget nedan var ett misstag, skulle skicka det till Magnus och inte min blogg.
Har Magnus under den fjantiga namnet baby i min mobil, B jag vet..

Vad har vi hittat på dem senaste dagarna då?

I måndags var Magnus ledig så vi började dagen med att storstäda, älskar att storstäda huset på morgonen.
Efter det åkte vi till Nova eftersom Magnus behövde fylla på sommargarderoben, jag behövde också fylla på garderoben lite av andra anledningar. Till Lykke blev det bara ett bar sandaler.
På eftermiddagen kom mamma,frida,moster,glenn,mormor,håkan,mats och tobbe hit och grillade.
Vi skippade påskmaten och körde på grillat istället.
Lykke stod som vanligt och dansade och showa ..





(Lykke fick ett påskägg av sin finaste Franke i fredags innehållande små presenter, han skämmer redan bort henne. Hur ska detta sluta?)


På tisdagen mötte vi upp Theo och Erika för att köra till Höör för lite shopping. Åkte till världens underbaraste inredningsbutil ala shabby chic stil utanför Höör som heter Wonnes. Det var där jag hitatde det underbara skåpet som jag av misstag skickade till bloggen istället för Magnus. Vill så gärna ha det skåpet i köket men då måste vi byta bord och stolar. Så måste funderar ut ett annat ställe där vi kan ha det.
Hittade inga kläder i Höör så vi åkte tillbaka till Hörby där vi gick in på Rosbergs som säljer Villervalla, så lite shopping blev det till Lykke. En tröja, ett par byxor och ett par capribyxor
Efter det blev det väldigt sen lunch på ett relativt nyöppnat ställe..




I onsdags vaknade jag med den värsta migrän jag haft på 10 år, fick ringa hem Magnus eftersom jag varken kunde gå, se eller höra utan att kräka eller det svartna för mina ögon. Så igår sov jag iprincip hela dagen vilket resulterade i att jag låg vaken till 04 i morse, lagom mysigt..


Dagen idag skulle egentligen spenderats i Svedala oss Paúlina och Julia men det ahde blivit sjuka så vi åkte och hälsade på min mamma istället, sen tog vi en fika me dmin pappa innan han började jobba sen hem till mamma igen för att äta en underbart god thaigryta Frida hade gjort.





Nora dricker cola.


Lykke-Li har blivit en ordbomb, kommer nya ord dagligen speciellt den senaste veckan. Tänk vad tiden går snart , man hinner inte med, Var det inte igår hon vände sig från mage till rygg eller man fick de första leendet?

2011-04-26
 11:38:18

SMS-inlägg

img_6346 (MMS)

2011-04-24
 17:48:21

Vidablick

Dagen började som vanligt 0700 med en glad 1 åring som pussas som bara den först mamma sen pappa sen mamma sen pappa sen mamma sen pappa, ja ni förstår..
När det var dags  för Lykke att sova middag så var det dags att fix i trädgården, jag rensade ogräs och Magnus såga ner alla fula granar runt huset, så mycket snyggare när dem är borta.
När Lykke vaknade och hade ätit lunch var vi alla lite uttråkade så vi gick bort till Vidablick, en kravcertifierad bondgård som ligger nära oss.






De har även ett litet cafe och en super mysig butik med massa fina möbler och söta saker.Hade kunnat  gå runt länge länge men med en vilding med sig så brkar det gå sådär eftersom det finns massa roligt att pilla på.
Men lite fint fick följamed hem, ska gå upp där en dag utan man och barn och kolla runt mer noga..

2011-04-22
 10:25:46

Inga kärringar

Háde köpt hem 2 kg lösviktsgodis ifall att det skulle komma förbi små söta påsk kärringar men nej där kom inga.
Mer godis till mig då.

Igår var en underbar dag, 20 grader i skuggan och det syns i mitt ansiktet i dag som exploderats med fräcknar.
Jag och Lykke började morgonen med promenad in till byn med Sofia och Saga som bor på vår gata, där vi fikade på ett ställe som heter Kvarnen och som har underbart god mackor och sallader. Under tiden låg Frida och Josse och stekte i vår trädgård och färg hade dme verkligen fått när vi kom tillbaka.
Skulle verkligen behöva få lie färg men ligga still och sola när man har en 14 månaders med massa spring i benen går bara inte. Får passa på i helgen.

På kvällen kom min även mina kusiner Johan, Tobias och Tobias fru Nora hit för att grilla. Lite senare kom även Emma och Stefan hit och åt med oss. Hade en super rolig kväll med massa skratta och mys. Lykke sprang runt och spexa, dansa och sjöng en massa.
Tog tyvärr inga bilder under kvällen men såg att min kusin lagt upp lite bilder på facebook så snor dem :)






Lykke-Li sköter musiken, blivnade DJ ?


I eftermiddag ska vi åka in till Malmö för att umgås ´med finaste Franke och Meya




Liten Lykke och liten Frank




2011-04-20
 16:23:38

Det bästa med stora sommar klänningar är e...

img_7544 (MMS)

Det bästa med stora sommar klänningar är ett dem döljer ett och annat, ett tag till iallafall ....

2011-04-20
 09:25:57

För små kundvagnar..


Inlägget neden skulle inte till loggen utan till Lykkes pappa, men skicka fel och nu går det inte att ta bort från bloggen. Brukar skicka ett antal mms under dagen så han liksom blir uppdaterad under dagen.

Mamma och Frida kom inte igår utan Mamma kommer till lunch istället och i eftermiddag efter jobbet kommer Josse och Frida hit och sover över till Torsdag.

2015 igår kväll fick jag för mig att köra till Coop forum och storhandla då kylskåpet ekade tomt. Kändes som jag var det den enda som storhandla, de flesta småhandla lite godis typ. Så jag kände mig som en Alien när jag kom med min minst sagt överfulla kundvagn och med det en korg dragandes efter mig. Varför gör dem kundvaganr så himla små?
Handla 4 paket blöjer och bara dem fyllde halva kundvagnen, nej större kundvagnar till folket.

Nu ska jag dammsuga lite snabbt innan vi ger oss ut på lång promenad eller nu för tiden blir det korta rundor som tar lång tid
2011-04-20
 08:43:04

SMS-inlägg

img_1437 (MMS)

2011-04-19
 08:24:04

Tisdag..

Då får jag se om detta inlägg blir puplicerat idag.
Lykke fick tag i min mobil i morse och ringde runt lite lite folk, så ursäkta om hon ringde och väcke någan av er.
Annars har tisdags morgonen varit rätt lugn än sålänge, gjorde en liten morgon städning som jag brukar göra.
Märke dock efter ett tag att jag lagt sköljmedel i vattnet som jag skulle mopa med, aja sånt som händer.
Hunden började morgonen med att bajsa inne, tack tack. Vet inte vad som har hänt med den hunden?!


Idag kommer Sandra och Axel hit på frukost och i eftermiddag kommer mamma och Frida på besök och stannar förhoppningsvis på middag.Det är vår tisdag det

2011-04-18
 13:47:22

Måndag



Detta inlägget skulle egentligen puplicerats igår men så ringde telefonen och det var en god vän som hade otroligt roliga nyheter så vi pratade på i 90 min och glömde helt enkelt bort vad jag höll på med.
Efter gårdagens nyheter och annat väldigt roligt så kommer detta bli en toppen höst.......


Har precis kommit hem efter en lång runda och Lykke ligger och sover så jag passar på att skriva lite innan jag tänkte sova lite jag med.

Imorse började vi gå in till byn, en promenad som tar cirka 20-30 min. Men idag skulle Lykke inte åka vagn utan gå tydligen, åka vagn är skit tråkigt. Det innebär att promenaden tog 90 min istället för dte var ju så mkt roligt att titta på?
Åker,sten,pinnar,åker,åker,åker, fåglar,åker.. Hur hon orkade gå så långt kan man ju undra.
Inne i byn skulle vi lämna en liten present till kusin Nellie och jag skulle inte handla något då jag gett mig själv shopping förbud månaden ut. Men jag kan ju inte hålla mig, speciellt inte när de fått in massa fint från mitt favorit märke villervalla. Så det blev en solhatt och två tröjor, det fick räcka.








2011-04-16
 17:41:20

Lykke somna precis i min famn bara sådär, ...

img_7813 (MMS)

Lykke somna precis i min famn bara sådär, kanske för natten?! Pappa är på besök och nu ska de ätas grillad fläskfilé, karré och cevapcici och till det massa goda sallader och såser.

2011-04-14
 15:28:48

När vi är inne på konstiga kombinationer, ...

img_1013 (MMS)

När vi är inne på konstiga kombinationer, jag antar att detta inte hör till folks vanliga mellanmål. Men jag gillar det

2011-04-14
 08:33:43

Vilken kombo

Sitter här och funderar lite på vad jag tänkte när jag valde frukost, kaffe,ananas och chokladmjölk.
Kanske inte de mest gudomliga smakerna men jag gillar det tydlingen.


2011-04-13
 19:49:06

Tänkte mysa ner mig i soffan  i väntan på ...

img_0031 (MMS)

Tänkte mysa ner mig i soffan  i väntan på arga snickaren ( nej jag är inte 56)och äta massa ananas, just nu är jag besatt av ananas,

2011-04-13
 08:24:36

Ett gott skratt förlänger livet..

Lykke har sedan ett tid tillbaka satt ihop två ord som t.ex. titta där, titta vovve, mamma välling,mamma mat, titta där osv, ja ni förstår.
Igår låg vi alla tre och kramades i Lykkes rum, efter ett tag tröttande Lykke och började pilla med lite annat i rummet.
Då frågar Magnus vad gör du Lykke?
Några sekunder senare säger Lykke på den absolut breddaste skånskan ni kan tänker er fast gånger 45 ,Vad gör du?
Jag vet inte när jag skrattade så mycket och länge sist, det lätt så roligt.
Men hon var nog inte medveten om vad hon sa men roligt var det




Idag kommer mamma och syster på besök och jag tänkte vaar fräck och passa på att sova lite middag när dem  är här
2011-04-12
 17:09:57

Ännu en bra dag

Igår var en toppen dag, först en långfika med fina Jenny och efter det gick vi hem till Emma, Göran och Ellie där vi blev bjudna på en jätte god lassange. Efter lek hemma hos dem kom Karin dit och vi gick bort till en lekplats på kungsgatan för att möta upp Karins man och deras dotter Eira. Var underbart väder och lekplatsen var full med massa barn med spring i benen.


Idag har det varit fotografering på öppna. Lykke var inte det minsta förtjust i fotografen och hans assistent. Men ett par bilder utan en gråtande Lykke lyckades vi att få.
Efter fotograferingen gick vi hem till Erika och Theo där vi blev bjudna på jätte god fika.

Fick ett underbart brev i brevlådan idag, ett brev som jag väntat på i flera år känns det som...
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Hur gör man om man bara vill ha några inlägg lösenordskyddat?





Blir en gammal bild även idag
2011-04-11
 08:33:40

Söndag..

Söndagen började mindre bra som ni kanske läste, mitt humör var väl inte direkt på topp och jag kände mig rätt så ledsen över saker som hänt på lördagen.
Men efter en promenad i det underbara vädret med familjen och god nyabakta ostbullar blev jag genast mkt gladare.

Resten av förmiddagen spenderade vi i trädgården där vi hade picknick och lekte en massa.
Efter lunch ringde Jessica och frågade om vi ville komma upp till dem och grilla, självklart ville vi det.
Så vi åkte upp till dem och satt där resten av dagen och en bit in på kvällen och njöt i deras underbara trädgård.
Lykke tycker det är jätte roligt att springa efter Nellie , hon skrattar så hon storknar.




Bjuder på en bild från i vintras.

Idag ska vi snart åka in och fika med Jenny och träffa Emma och Ellie. Emma lärde jag känna på minbebis.com redan när jag var gravid. Vi träffdes en del under graviditeten och när dem små hade kommit men nu var det vääääldigt länge sedan vi sågs sist så det ska bli himla roligt att ses idag
2011-04-10
 08:07:08

Såhär lycklig blir Lykke ser sig själv på ...

img_3980 (MMS)

Såhär lycklig blir Lykke ser sig själv på min mobil. Får bli ett riktigt och längre inlägg ikväll Känner mig lite låg. Massa små mindre roliga saker gör mig lite ledsen, många  bäckar små. Men ska nog rycka upp mig under dagen

2011-04-09
 10:00:44

Från och med nu så är det Lykke som sköter...

img_4580 (MMS)

Från och med nu så är det Lykke som sköter promenaderna med hunden, äntligen !!

2011-04-09
 08:13:04

Internet går så jäkla sakta nu så får skri...

img_5948 (MMS)

Internet går så jäkla sakta nu så får skriva ett kort sms istället. Efter kaffet tar vi en lång promenad hela familjen. Ikväll ska jag till min kusin som fyller 30år . Magnus och Lykke ska bort till ringsjöstrand  och fira Rikard som fyller 40 år . Vi går ta en släkting var och Lykke hänger på pappa eftersom Malins fest är barnfri

2011-04-08
 08:17:42

Sitter och tittar på the vocie efter en na...

img_5725 (MMS)

Sitter och tittar på the vocie efter en natt där Lykke vaknat 10000 ggr . Ska inte klaga natten innan sov hon 15 timmar i sträck. Hade super trevligt igår och åt mig mätt på salladsbuffen som vanligt, så var sådär lagom hungrig när maten kom.

2011-04-07
 15:26:34

Lykke lekte med min telefon innan och lyck...

img_4065 (MMS)

Lykke lekte med min telefon innan och lyckades ta det här kortet på oss <3 Börjar bli sugen på att blogga igen. Händer massa spännande i vårt liv just nu så hoppas ni tycker det ska bli roligt att följa oss igen.. Ikväll ska jag ut och äta med mina fina vänner Jenny och Annsan, behöver lite egentid.