2009-11-30
 16:15:38

Lite mer inspiration

Lite mer inspiration till barnhörnan, lite väl mkt rosa kanske hihi..




Skulle vilja ha lådan i ljusgrönt istället men har inte hittat det någonstans..




Kaninerna skulle jag vilja ha i ljusgrönt,ljublå och ljusrosa..





Sakerna kommer från
svenskabarnrum.se
blåelefanten.se

2009-11-30
 11:36:33

Måndag

Har precis varit ute och gått en låååång runda med vovven, alltid lika skönt att röra på fläsket..
Nu ska jag snabbt  fixa till mig och ta en fika med dessa töserna:




2009-11-29
 21:26:57

1:a advent...

Skulle egentligen upp på julskyltningen idag men hoppa in extra i stället, alltid goa pengar att jobba en söndag..
Mamma,Monica och Frida har precis varit hemma hos oss på lite glögg och fika.
Så nu ligger jag och Magnus i soffan som två jästa sälar efter allt gott vi ätit..

Tänkte åka till måleriservice nu i veckan och kolla upp vad de har för randiga tapter till barnhörnan , vill ha det klart NU så jag kan börja med alla detaljer.. Tänkte som sagt ha en randig tapet som går i vitt,rosa,grön och event ljugul..
Sen vill jag att det ska gå i ljusrosa och ljusgrönt. Vill inte ha det för rosa, kan lätt bli för mkt.

2009-11-28
 23:09:34

Kärlek är

 att ligga i soffan och känna hur du bökar runt i magen.. Det är så mysigt och underbart att ligga i soffan på kvällarna när Magnus har kinden på min mage och du bökar runt där inne.. Eller att vakna på morgonen och känna att du också är vaken där inne och sparkar för fullt när Magnus håller om mig.
 Älska dig från första stund jag fick veta att du var ett litet litet frö i min mage... Snart är du här vårt hjärta och mamma och pappa har så himla mkt kärlek att ge dig..
Snart är vi en riktig liten familj <3

2009-11-28
 16:24:05

Mammafika...

Igår var jag på "mamma" fika med Ida och My och det var mkt trevligt :).. Skönt att bara sitta och prata bebisar och allt där till med andra som aldrig tröttnar..

Ikväll är det jobb som gäller sen ska jag hem till Frida eftersom jag har blivit utkastad för killarna ska sitta här och vara  allmänt manliga dricka óch dricka massa öl...

2009-11-27
 10:34:24

Sunes jul

Igår när jag kom hem från jobbet så låg vi och titta på Sunes jul, det är bara så sjukt roligt..
Fast utan Rudolf eller Håkan skulle det vara skit..





http://www.youtube.com/watch?v=hbH6wQc2BZI

2009-11-26
 14:36:35

Lite inspiration....

Vi har ju delat av vårat stora sovrum så att vi har fått en liten barnhörna. Vi hade tänkt ha att ha randiga tapter som går i vit,rosa,grönt och event ljusgúl och reserande väggar ska vara vita..





2009-11-26
 11:18:03

Kärlek

Den kärlek jag känner för det lilla som bökar runt i magen är otroligt stark och obeskrivbart.
Jag längtar så tills vi får känna på dig, lukta på dig, pussa på dig och bara titta på dig.
Vi längtar så efter dig vårt hjärta.

2009-11-25
 18:50:35

Dagen idag...


Idag har jag mått mkt bättre. Så efter lunch har det städas och fixas, jag har sorterat ut i den stora garderoben i hallen och buritt ner massa saker källaren. Jag har även gjort en liten fin julig ljusbricka. Jag gillar inte att vara ledig för länge, känner mig dålig på något sätt.Söta Wilma har suttit i fönstert och tittat hela dagen, det brukat hon göra när jag far runt som en yr tanta...


2009-11-25
 09:24:09

Sjukt.

Helt galet men idag går jag in i vecka 31 ( 30+0) Snart hår vi vår lill L ( eller Stina som Jenny har döpt henne till) här hos oss, kan inte fatta det riktigt.. Vet bara att jag längtar mer än någonsin..


Bebisen

Bebisen är nu omkring hela 42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg. Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en “surfaktant” som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

 

Öronen är nästan helt färdigutvecklade, både de yttre och inre delarna, och bebisen kan höra din röst som den också kan känna igen efter förlossningen, tillsammans med andra vanliga ljud.

Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget (för “vita” bebisar). Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern.

Du

Den övre delen av din livmoder är nu ungefär 11 cm ovanför navlen och din vikt har sannolikt ökat med mellan 9 och 12 kg. Viktökningen utgörs främst av moderkakan, blodvolym, livmoder, bröst, underhudsfett, vatten och fostervatten, förutom själva bebisen förstås.

Då ligament och muskler i korsryggen börjar mjukna och slappna av inför förlossningen så kan det hända att du börjar få ryggvärk. Det finns inte mycket man kan göra för att förhindra detta förutom att försöka göra det så bekvämt som möjligt för sig.

Det är också vanligt att få halsbränna under de sista veckorna eftersom livmodern inte lämnar mycket plats kvar för magen och dess innehåll som då kan pressas upp i matstrupen. Det kan hjälpa att äta mindre måltider fast oftare.


www.blimamma.se

2009-11-24
 17:03:07

God natt..

Hittade inget fynd på tradera den här gången, men jag förstätter min jakt en annan dag ..
Skulle gentligen iväg på kalas ikväll men Magnus fixa en tand och har riktigt ont och jag mår riktigt illa nu igen och har skallebank från helvetet, så nu bäddar vi ner oss i soffan och bara myser..

2009-11-24
 13:17:07

Tradera...

Så nu är tvätten fixad och jag har legat och dreglat i soffan en stund, känner mig bättre och mkt gladare..
Tänkte ta en liten titt på tradera, så om jag kan fynda något. Har fyndat någar helt nya bodies där med lappar kvar och allt. Fast problemet med mig är att jag kan lägga bud och fortsätta att buda bara för att jag vill vinna och inte för att jag vill ha sjävla saken..


2009-11-24
 09:43:29

Ingen bra dag idag..

Även denna morgonen har den vita bussen blivit körd några ggr, hoppas verkligen bara att dte är en tillfällighet för jag orkar inte kräkas varje morgon igen.. Har fått nog av det..
Just nu håller jag på att tvätta och allt tungt bärande och springande har gjort att jag fått lite sammandragningar, har haft turen och inte haft det mer än en två ggr innan.. Annars så har lillan kört lite morgongymp och bestämt sig för att inte alls lägga sig skönt i magen och stanna där och sova en stund..

Nu ska jag tvätta klart sedan sova en stund och vakna på mkt bättre humör med mer postivt inställning. För gnälliga kärringar är det ingen som gillar

2009-11-23
 22:04:53

JUL

"Råkade" somna några timmar på soffan vid ett tiden och vaknade inte fören någon gång efter 4.. Men mådde mkt bättre när jag vakna, så lagade schnitzel,potais och gräddsås middag och fick behålla allt och nu har jag enegri till tusen..

Nu har vi äntligen fått tummarna loss och fixat gravidförsäkring och det blev folksam då vi båda är försäkrade där sedan innan. Känns riktigt skönt att fått det gjort, nu är det bara faderskapsintyg kvar att fixa, ska ringa dit i början av dec så papperna är påskrivna innan Lillan kommer..

Har redan börjat få lite julstämning, jag som inte brukar ha någon alls.

Längtar efter allt fixande och donande med allt som hör julen till. Här ska det bakas och fixas..


Har ni börjat få julstämning?!








2009-11-23
 12:15:23

Vita bussen

Dagen som har gått än så länge har spenderats med att köra den vita bussen.. Usch jag gillar verkligen inte att kräkas( inte för att jag tror någon gör det ), får riktigt panik.






Man blir lite orolig för lillan men så länge man inte har feber så ska det vara lugnt.
Hoppas alla andra har en underbar måndag

2009-11-22
 16:27:34

Söndag...

Idag har jag och hjärtat bara haft en mysdag.
Ikväll skulle vi egentligen åkt till Sofiero och gått på julmarknad med Sandra och Kenny men vädret är ju inte världens mysigaste så vi åker hem till dem istället och är sociala, spelar buzz och äter något gott..

2009-11-22
 12:04:08

Kvällen igår..

Igår kväll var Malin och John här på besök, var en mkt trevlig kväll som bestod av b.la med andra ord och buzz .Inte för att skryta eller så men jag vann alla gångern, kan också ha med att göra att jag var den ända som inte drack öl eller vin utan jag satsade hårt på julmusten.
Tack för en trevlig kväll igår..



2009-11-21
 15:43:25

Namn...

Ville bara tipsa om en rolig sida om man väntar barn och vill ha lite namn tips eller om man bara gillar titta på namn ...

svenskanamn.se klickar man sedan vidare på namngenerator kan man skriva i mammans och pappans namn så får man fram ett pojk- och ett flicknamn.. På flicknamn fick vi Elli och som pojknamn Erkki haha.. Nu blir varken en Ellie eller Erkki, då vi redan har fastnat för världens finaste flicknamn :) .. Men blir nästa en pojke kanske dte blir en liten Erkki eller inte...
2009-11-21
 14:37:24

Tackar..

till Deci som har fixas min fina blogg :)


www.deci.blogg.se

2009-11-20
 22:12:00

Mys..

Har precis ätit tacos och jagat varandra som galningen i lght. Bus och lek blir man aldrig för stor för...
Nu är dte en runda med vovven med hjärtat som gäller sen är det filmys och popcorn..





Vad hittar ni på ikväll?!

2009-11-20
 13:25:34

Magen..

Magen bara växer och växer vilket är super mysigt.. Lika mysigt är det dock inte att både låren  och armarna har fördubblas.. På de sensaste dagarna har mina nya bhar blivit för små och de är i strlk D herrugud vart ska detta sluta?! ''


        
                      


Är ledig nu fram till till torsdag riktigt skönt, så här hemma ska fixas och donas..

2009-11-20
 10:25:11

Ärtsoppa och gröna äpplen

Ärtsoppa och gröna äpplen kan jag verkligen inte få nog av är mina nya gravdcravings.. Ett minst ett rör ärtsoppa om dagen och 4 gröna äpplen....


                                                  


Vad har/ hade ni för gravcravings ?!

Som ni ser har bloggen fått ett nytt utseende och dte är tack vare sötaste www.deci.blogg.se
2009-11-19
 13:21:49

Torsdag...

Här hemma råder just nu det totala koaset är hundvakt till min syster hund och hundarna ska bråka om samma hundben så klart fast än de fått varsin...

Annars har inget spec hänt vakande kl 12  , gick ut me hundarna och nu tänker jag faktiskt bara ligga o soffan och göra absolut ingenting tills jag börja jobba.. Lillan påbörjade precis ett nytt träningspass i magen så ska ligga och bara njuta av att känna henne mysa där inne <3..
2009-11-19
 07:43:38

Ny Design på g ...

Tänkte att jag skulle fixa och trixa lite här med bloggen idag så bli inte förvånade om den skulle se lite märklig ut =)

Deci

2009-11-18
 16:29:54

Kunde inte hålla mig..

Pröva bädda hjärtats vagga utan spjälskydd, det skulle jag inte ha gjort för nu längtar jag ännu mera ( trodde inte man kunde längta mer). Fast nu ska allt ner i tvättkorgen och vaggan ska inte bäddas fören i vecka 35/36..



                                     
2009-11-18
 15:04:52

oooppss..

Efter besöket hos BM så gick jag hem åt frukost och sen råkade jag somna i över tre timmar, ingen aning hur ;)
Nu har jag iaf ätit lite lunch och jag vet att där ligger en halv äten B&J i frysen och bara väntar på mig. Och antagligen kommer den slinka ner innan jag åker och jobbar. fast det är jag värd, eller hur?!



                                             
2009-11-18
 08:49:00

Ny vecka.

Sitter hon BM nu och trycker i ett väntrum tillsamman med några andra blivande mammor. Det är glukosbelastning som gäller, sådär lágom mumisgt. Tur att jag fick ha med mig datan iaf annars skulle jag nog blivit smått galen eftersom vi ska sitta här i två timmar. Har sovit som en prinsessa i natt har inte vaknat av kramp en ända gång ..

Har precis varit inne hos min Bm och fått lyssna på älsklingens hjärta 140 slag, lika galet underbart varje gång och som vanligt börja jag böla. Mgane växer som den skaoch ligger fortfarande mitt i kurvan, hade växt 3 cm sen sist..

Idag går jag iaf in i en ny vecka:

30 (29+0)


Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.

familjeliv.se
2009-11-17
 18:41:46

Bilder i mängder..

                               




                                                                     En taggad Magnus.............


Bilder på en del av shoppingen:


                               


Lite mer:

                               


Ännu mer:


                                                                


En sista bild :



                               


Det andra får ni se en annan gång.. Förresten är det någon som vet om det finns en bra sida där man kan fixa lite med bilderna och fixa lite med bloggen?!

2009-11-17
 16:20:03

Ullared

Kom hem från Ullared för två timmar sedan och är x kr fattigare nu, men gud vad mkt vi fick handlat.
Vi kom dit redan vi kvar i 8.15 och när vi lämna själva varuhuset vid 11.00 kom där riktigt mkt folk. Ja just det tv var och filma, de filma den blonda killen som åkte upp med sin mamma.

Vi handla bla:

* Påslakan
* Täcke och madrass till vaggan
*Lammpläd till vagnen
*Badbalja
*Babygym
*Spjälskydd
* Nappar
*Strumpor
*Pyjamas
*Body i olika strl
*Byxor
*Tossor
* En overroll i fleec och en vanlig overroll
*Tvättlappar

sen lite julpynt, saker till vovven, några mamma kläder till mig ( fanns faktiskt en del snyggt)  och en massa annat.
Sen på lantmännen hitta jag en super söt tavla format som en prinsesskrona där det stod här sover en prinsessa . Lägger upp bilder ikväll eller i morgon
2009-11-16
 14:56:51

Sommarplaner ...

Var en mkt trevlig fika med Jenny, fast det är de ju jämt :) Har inte drukit kaffe på någon vecka så känner mig lite speedad i kroppen fast det kan även vara som jag inbillar mig, kan ju vara rätt duktig på det haha...
Vi satt iaf och planerar sommaren lite och vi bestämde att vi bla skulle ta tag i en riktigt rolig midsommarfest , en riktigt svensk mysigt en. Detta kommer lätt att bli den bästa sommaren i hela mitt liv, för till sommaren har jag mitt lilla hjärta <3.

                                  


I morgon är jag ledig och då bär det av till Ullared för seriös shopping till Lillan, de felsta  jag känner som har/väntar barn säger att man kan fynda rejält till dem små där uppe. Pappa och Magnus ( har blivit tvingad) har fått äran att följa med på detta äventyr.Så förhoppningsvis kommer vi hem med kassarna fulla.



                        
2009-11-16
 10:49:04

80 dagar kvar..

Idag är det bara 80 dagar kvar tills Lillan kommer enligt UL, enligt BM och sista mensen är det bara 78..
Jag själv tror att hon kommer den 10 feb och mamma har gissat lite smått på den 13 feb för då är både jag och min syster bf fast med 7års mellanrum.

Nu måste jag sätta fart ska möta jenny och 15 min för en promenad och lite kaffe innan jobbet ..

                          









2009-11-15
 23:17:07

Någon mördarfilm och fanta...

Det gick sjukt snabbt att jobba ikväll, inte ofta det känn så.. Nu ska vi bädda ner oss i soffan och se någon skräckfilm som heter hitcher och dricka fanta, fan vad sugen jag är på fanta. Lillan vill inte nanna i magen utan ut ska tydligen köra gympa blandat med lite kickboxning ikväll. Det är är spec roligt att tryck på mammas kissblåsa , det tycker vi tydligen om.

 
   
                                                     

2009-11-15
 15:21:49

Förlossnings tankar ...

Vi har precis kommit hem från en nästan 3,5 timmar lång runda med hunden, kan ju säga att så här att jag ligger som en strandad säl i soffan nu och tycker otroligt synd om mig själv eftersom ryggen och höfterna gör satan så ont.. Kroppen är inte som den var för några månader sedan om jag säger så, känner mig snarare som 53 än 23.

Nu är det bara 81 dagar kvar till BF av 280 och jag har så smått börjat med små punkter som jag vill ha med i mitt förlossnings brev:

* Jag vill helst inte att de ska använda sugklocka eller tång ( men måste de så måste de )
* Försöka klara mig med varma bad, tens apparat, lustgas och massage som smärtindring, då epidural skrämmer mig
* Vill att Magnus ska stå vid min sida och inte vid några omständigheter ner där nere och titta haha
*Vill gärna ha något jag kan dra i när jag ska krysta
*Vill ha upp Lillan direkt på bröstet

Jag har målat upp värsta drömförlossningen i mitt huvud men det blir aldrig som man tänkt sig..

*

2009-11-14
 08:43:51

Jobb Jobb

Idag blir det inte så mkt bloggande från min sida då jag jobbar från 10-2215, längtar redan hem tillbaka till sängen.. Skulle mer än gärna krypa ner i sängen igen  och gosa med Magnus.. Ni får ha en underbar lördag
2009-11-13
 13:06:09

Lundmyr of Sweden...

Jag har lyckats ryka upp mig lita nu. Har gått runt och lett för mig själv nu halv dagen så jag lurar kroppen att jag är glad, det funkar faktikst hur knäppt det än låter. Syster är här på besök nu och Magnus ska passa hennes valp ikväll eftersom hon ska på någon fest.
Själv ska jag spendera hela eftermiddagen och kvällen på jobbet liksom resten av helgen.
Har suttit och klickat runt på lite bebissidor nu och har hittat den perfekta mobilen till vagnen, en speldosa från Lundmyr of Sweden som macthar vagnen perfekt då den är svart,röd och lite vit.


Ska vänta någon vecka med att beställa den, är ingen brådska direkt. Lundmyr of Sweden har så himla söta bebis saker skulle vilja klicka hem allihopa.. Någon som har någon erfarnhet av märket, hur strlkarna är?!

                                        

Nu ska jag gå en runda med vovven och äta något innan jag åker och jobbar..

2009-11-13
 11:26:01

Fredagen den 13..

Idag är det tydligen fredagen den 13 och det passar bra eftersom idag känns som en riktigt skit dag tycker jag.
Jag vaknade helt klart på fel sida i morse. Allt känns verkligen blä, skulle bara vilja bädda ner mig i sängen och ligga där hela dagen , helst hela helgen om det hade gått. Har en sådan dag där´verkligen allt känns skit, håret är blä, inget sitter fint, sminkar snart om mig för tredje gången idag, brösten gör så galet ont och för inte att tala om foglossningen.Nej nu får jag ta tag i mig själv och tänka positiva tankar, kanske surfa runt och kolla på bebis saker det brukar få en på bättre humör..






                                                  


Har ju så sjukt ont i brösten och haft den senaste veckan ( inte som i början av graven eller som när man har mens utan på ett brännande dunkande sätt typ) oh fick tipset av Natta att duscha dem, är det någon som läser denna bloggen som är grav eller har varit som vet om vetekuddar också hjälper lite?!
2009-11-12
 21:26:18

Juleskum..

Har precis haft några riktigt trevliga timmar med Emmie och Natta, de gick precis och nu sitter jag och funderar på om jag ska trycka i mig en påse juleskum  och läsa ut en bok som jag börja med i v 16 typ..
Boken heter Handbok för gravida, allt din dokter inte berättat och är skriven av Vicki Lovine.. En riktigt rolig bok som jag rek alla gravida att läsa om ni vill ha er några goda skratt..
Så fort den boken är utläst ska jag börja läsa en bok som handlar om förlossning, är inte det minsta nervös eller rädd, vilket gör mig lite nervös faktisk.. Jag resonerar som så att man kan inte vara rädd för något man aldrig har upplevt, vet ju inte vilken typ av smärta man ska vänta sig.


Roligt att så många läser bloggen förresten :)...


2009-11-12
 12:20:29

Rubrik?!

Har precis kommit hem från en två timmars lång runda med hundarna och mamma... En jobbig runda då det kändes som jag skulle kissa på mig typ hela tiden.. Lillan gillar tydligen att sparka på den, men sen är hon ockå en blivande kampsport stjärna..Men med mig och Magnus som föräldrar kan hon knappast vara en blyg och stilla sittande liten flicka.
Skulle egentligen träffa emmie och natta för en fika på entren, men det blir här hemma istället eftersom jag måste vara valpvakt.. Men vi köper nu med oss lita fika från mormors bageri och myser här hemma.
Nu ska jag äta körv med mos och mysa ner mig i soffan och bara slöa..

2009-11-12
 06:27:08

Sömnlös i Malmö...

Inatt har det inte blivit många timmars sömn. Kunde inte somna fören någon gång efter 2 eftersom mina bröst har gjort så galet ont, sambon har snarkat lagom gulligt och världens gulligaste vovve har mögat hela natten och det luktar inte hallon mina vänner..



Ligger i soffan nu med ett glas oboy och väntar på the vocie ska börja.. Tur att man är ledig idag så man kan sova hela dagen sen. Lillan har och vaknat hon vaknar varje morgon när Magnus åker och jobbar så nu är det tydligen morgongympa i magen till Shakira som de spelar på MTV... Sen så fort prinsessan har vaknat så blir det en lång morgon tur med mamma och lilla Nora..




Förresten ska ta tag i att lära mig att designa om bloggen, den är inte så värst snygg nu direkt..


 
2009-11-11
 20:31:23

Paddan....

Jag älskar verkligen att vara gravid och att vänta vår lilla kicker.. Men vissa dagar känner jag mig som en riktigt stor och go padda och idag är en sådan dag.. Mina annars stora meloner är nu läckande, ömande och ådriga badbollar.. Asset och låren är blivit bomaderade med härliga små söta( vidriga) celluiter. Benen svullnar upp och jag vaknar ofta av kramp och är det inte kramp jag vaknar av är det för att jag måste kissa fär femtielfte gången per natt.. Håret är bara katastrof . Ansiktet känns så jäkla uppsvullet så det är galet. Fick en riktigt härlig kommentar av en kund i måndags: ja nu sysn det verkligen i ansiktet med att du är grav .. haha tack för den tanta tänkte jag och log när jag egentligen ville skrika att har du själv tittat i speglen någon gång?! 

Man fan vad underbart det är att vara grav i längen.. Jag ÄLSKAR det , jag älskar att känna vår lilla flicka böka runt där inne.. Det är värt varje sek att se ut som en padda.. För snart är du här min älskling <3
 
2009-11-11
 16:31:28

Vecka 29

Idag går man då in i vecka 29 (28+0) 

Bebis

Bebisens mått är ca 37 cm mellan fot och huvud och den väger 1250 g. Det är trångt i livmodern och bebisen trycker med armbågar och knän. Genom stresshormoner som kommer via ditt blod till moderkakan kan bebisen känna om du är stressad eller upprörd.

Du

Livmoderns topp är ca 10 cm ovanför naveln nu. Måtten är omkring 27 till 30 cm. Liten eller stor mage spelar ingen roll, det som är viktigt är att din kurva ökar som den ska. Viktökningen är ca 8,5 kg till 11 kg. Om du är orolig över din vikt så ska du prata med din barnmorska. En del gravida kan få problem med hemorojder eller åderbråck nu. Det är på grund av det ökade trycket på blodkärlen i underlivet och i benen.


www.minbebis.com

Tiden går så sakta nu igen, varje dag känns om veckor. Vill bara att tiden ska gå snabbt så vi kan ha henne hos oss. Vill lägga mig ner och somna och vakna i mitten av jan.
Ska trycka i mig någon snabbt innan jag ska åka och jobba och ja Malin det är det du tänker på helt naturelt utan påse haha..

2009-11-11
 15:49:28

Skötväska...

Idag fick jag äntligen hem skötväskan som jag beställt på pippilotta.se. Den var dock ett antal veckor försenad, inte för att det är någon brådska eftersom det är hela 85 dagar kvar till lillan är beräknad.. Men det säger de att de ska ta tre dagar så bör det inte ta några veckor...

http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=2859&m=186&page=1&rnum=18
2009-11-10
 21:08:34

Bebis..

Då har man startat en blogg.. Jag antar att 90 % av denna bloggen kommer att handla om det lilla miraklet som finns i min mage och resan inför förlossningen som är beräknad i början av feb..

2009-11-10
 20:59:36

Välkommen till min nya blogg!