2010-11-02
 07:17:24

Hmmm

Har inte bloggat på några dagar därför blir det en liten uppdatering

På lördagen hade jag blandat ihop halloween och alla helgon så jag hade putsat upp hela familjen för en tur till malmö och för ett besök på kyrkogården. Ringde runt till släkten och hörde vart vi skulle ses.
Tydligen var jag en hel vecka för tidig, jaja.
Eftersom vi ändå var laddade för ett Malmö besök bestämde vi träff med pappa.
Vi skulle ta en runda istan och småmysa lita. Besökte först rosegarden där pappa bjöd på lunch, åt nästan bata sushi 20-25 bitar och där tog det hela slut. Vi blev så sjukt mätta att vi inte orkade springa i affärer






Efter lite vilande åkte vi till pappas lght och tömde det sista. Hyrde med oss 3 filmer hem och massa godis som vi köpte och inte hyrde såklart hihi.

Natten mellan lördag och söndag blev skit, Lykke vakna 01 och var vaken till 07 sov i en mini stund och var typ vaken hela dagen.Så söndagen var skrikig och enormt låååång. Natten mellan söndag och måndag var inte så mys den heller och bli väckt 04.00 en måndag morgon är väl inte high life. Men vi släppa oss in till Malmö för en tur till öf och mys med franke och meya. Öf som blivit invaderat av ett gäng danska mammor som trycker bort oss andra i en liten hörna där vi snällt får sitta och leka. Eller barnen lekte och vi sov.

Efter Öf blev fika på mormors med min fina Jenny.

När vi var hemma igen var Lykke sjukt sur men så fort Magnus kom hem sken hon upp som en sol och var gladare än på hela dagen. Lykke har blivit lite halvpappig de senaste dagarna och hennes första ord var pappa och inte mamma !!!!!!!!!!!! Hennes allra färskade ord är akta, tror dock inte att hon förstår innebörden av det .

Så när Lykke hade mys med sin pappa åkte jag in i till Malmö igen för att gå på HRL-kurs på Öf.







KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: