2010-04-14
 09:22:53

Onsdag eller är det torsdag?

Vilken natt, Lykke-Li ville inte alls sova. Hon ville ligga snacka med pappa hela kvällen , snacka mer än någonsin vilket gjorde både mig och Magnus väldigt rörda..
När hon väl somna i sin egen säng mkt senare än vanligt hade jag tänkt lägga in en liten stött på killen men somna bara jag la mig i sängen haha..
Lykke vakna 2 timmar senare och ville inte alls sova i sin egen säng utan vara vaken och kolla läget så jag tog över henne hos oss och hela natten har hon bökat,stökat,gnällt och velat hänga i tutten precis som hon inte fått någon ro i kroppen..
Sen har hon legat och vädrat värre än sin pappa..


Är sjukt förbannad på mig själva igår fick jag abstinens och piska ut mannen i kiosken utanför för att köpa marabou..Jag som varit så duktig nu i flera dagar..
På tal om kiosken utanför,det måste vara världens konstigaste ,ägaren har döpt den efter sitt barn och hela utsidan består bara av bilder på det här barnet..


Idag ska jag och Lykke-Li mest mysa och ta en liten tur i det fina vädret


Sofie

sv: Leon var 53 när han föddes, Lykke då?

Ja, det är konstigt att de inte mäter varje gång. Kul o se hur mkt de växer ju



PUBLICERAT: 2010-04-14, 09:56:57 | URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Johanna - mamma till Leia

låter som en spännande kiosk! jag försöker ständigt få min kille att dra ut o köpa godis till mig men han vägrar. Och det är väl tur det :P det är så lätt att slänga i sig och sen kommer ångesten, att det inte var värt det. Fy va konstigt livet är ibland :P



PUBLICERAT: 2010-04-14, 10:40:36 | URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Josefin

jo det känns bra, skumt, skoj och overkligt! :) ja tycker ja kommer in i det mer och mer..men det är ju ingen tvekan om att det är en stor omställning, fast på ett bra sätt såklart!



själv då



PUBLICERAT: 2010-04-14, 15:31:18 | URL: http://starich.blogg.se/
Meya

Haha, jag satt med anja idag och pratade i två timmar om hur vi ska träna och jag ska komma i form och äta nyttigt. det slutade med att vi köpte en rulltårta och tryckt i oss. Jag är helt omöjlig!



PUBLICERAT: 2010-04-14, 16:59:09 | URL: http://oupswemadeababy.blogg.se/
LEGENDEN

Hoppas du har haft en bra dag/kväll!:D

KRAM!



PUBLICERAT: 2010-04-14, 23:48:50 | URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: